Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak

Whiskyproeverij zaterdag 16 juni

Datum
Locatie
The Art of Wines

Het thema van deze proeverij is "Aromatisch & Kruidig". Onder leiding van Hans Bol, van Whisky Import Nederland, proeven we zeven verschillende whisky's die zich met name onderscheiden door hun "natuurlijke" smaken en aroma's. Dus geen uitgesproken smaken van rijping op een Port- of wijnvat. Ook dit keer zullen er vooral Single Cask Whisky's aan bod komen van diverse onafhankelijke bottelaars zoals Morrison&Mackay en David Stirk.

We proeven een Jonge Ben Nevis naast een jonge maar verrassend fraaie whisky uit Engeland. We proeven een zeer elegante 18 jaar oude Speyside whisky naast een krachtige 14 jaar oude Speysider op cask strength. Uiteraard komt er ook een tweetal rokerige whisky's aan bod waaronder een geweldige Highlander op cask strength.

Hans zal ons met zijn aanstekelijke enthousiasme meenemen langs de verschillende whisky's. Zonder al te technisch te worden zal hij uitleggen hoe de diverse aroma's en smaken in de whisky's terecht komen. Uiteraard wordt zijn verhaal gelardeerd door smeuige verhalen en anekdotes.

De pakkende presentatie van Hans samen met de geweldige kwaliteit van de te proeven whisky's garandeert een hele leuke en informatieve proeverij. De toegang voor deze proeverij bedraagt slechts €15,=.

Prijs per persoon: € 15,00


Inschrijven

Geen vrije inschrijfdatum meer
Even geduld a.u.b.