Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
-
-
Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op prijs
Zoek op land

Highlands

1

Ben Nevis Macdonald's traditional single malt whisky

Een Ben Nevis gemaakt ter ere van het 185 jarig bestaan van de distilleerderij. Er is onder andere gebruik gemaakt van geturfde mout en industriële- en brouwersgisten. Het is een whisky van minimaal 5 jaar oud met tonen van citrus, chocolade en lichte turfrook.

Flesinhoud: 700 ml

€ 54,95 per fles

2

An Cnoc 12 years old single malt whisky

Lichte stijl Speyside whisky met tonen van citrus en honing.

Flesinhoud: 700 ml

3

Ben Nevis 10 years old CS batch 1 single malt whisky

Beperkt beschikbare distilleerderijbotteling van Ben Nevis. Gerijpt op first fill Bourbon-, sherry- en wijnvaten. Gebotteld op cask strength 62,4%. Neus: Rijp fruit van appel en kers, gedroogde vijgen en dadels.

Flesinhoud: 700 ml

€ 116,50 per fles

4

Loch Lomond single malt whisky

Toegankelijk single malt whisky voor een zeer aantrekkelijke prijs. Heerlijk moutig en licht fruitig in de neus. De smaak is zacht en fruitig met een licht zoetje.

Flesinhoud: 700 ml

6

Glenmorangie 10 years old single malt whisky

The original expression of our elegant, floral spirit.

Flesinhoud: 700 ml

8

Glengarioch 12 years old single malt whisky

Gerijpt op sherry- en Bourbonvaten. Gebotteld op 48%. Neus: Fruit van peer, zoete mout en heidehoning. Smaak: Lekker krachtig door de 48%, crême brulée en zoet fruit van peer en banaan.

Flesinhoud: 700 ml

10

Glengoyne 12 years old single malt whisky

Neus: Toffee, zoete appel, honing en nectarines. Smaak: Rijp citrusfruit, honing, vanille en kokos. Afdronk: Alle smaken blijven lang hangen, hint van koffie komt ook door.    

Flesinhoud: 700 ml

12

Highland Journey blended malt whisky

De Highland Journey is een blended malt van de allerbeste distilleerderijen uit de Schotse Highlands. De whisky is afkomstig uit een combinatie van Spaanse sherryvaten en Amerikaanse bourbon vaten van o.a.

Flesinhoud: 700 ml

13

House of McCallum Mcwarrior

House of McCallum is een nieuwe onafhankelijke bottelaar in de whisky & spirit wereld. Na werkzaam te zijn geweest als export manager en brand ambassadoir voor o.a. de merken Chieftain's, Dun Bheagan, Isle of Skye, Tamdhu en Glengoyne, heeft Antony Mccallum nu zijn eigen whisky label.

Flesinhoud: 700 ml

14

Wolfburn single malt whisky

Wolfburn is afkomstig uit het stadje Thurso, gelegen in het uiterste noorden van Schotland. De Wolfburn distilleerderij was al actief sinds 1821, maar heeft jarenlang stil gelegen. Eenaantal jaren geleden is de distilleerderij weer heropend, en master distiller Shane Fraser brengt met deze first release een prachtige Single Malt op de markt.

Flesinhoud: 700 ml

€ 44,95 per fles

15

Carn Mor strictly single cask Ben Nevis 2015 4 years old single malt whisky

Sherry hogshead Neus: smeulend houtskool met gekuild gras, diep rood fruit en biefstuk op de BBQ. Ook een puf rook. Smaak: donkere karamel met zwetend leer, donkerrode bessen en kersen en rook.

Flesinhoud: 700 ml

€ 44,95 per fles

Even geduld a.u.b.