Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|
2

Flying Dutchman rum special batch no. 1 PX cask 6 years old

Geur: Fruitig, met Citrusfruit op de voorgrond, een combinatie van sinaasappel en citroen met onderliggende tonen van gewelde rozijnen en melkchocolade Smaak: Typische rum aroma’s met passievrucht en guave aangevuld met tonen van chocolade en sinaasappel Finish: Lang en fruitig met veel citrus en melkchocolade

Flesinhoud: 700 ml

35,95 per fles

7

Ultimatum single cask rum Jamaica 9 years old

Afkomstig van de Worthy Park distilleerderij. Geen toegevoegde suikers en kleurstoffen. Gebotteld op 46% alc.vol. Gerijpt op een Bourbon vat.

Flesinhoud: 700 ml

29,95 per fles

8

Navy Island jamaica rum XO reserve

De Navy Island rum is een hoogwaardige blend van 3 Jamaicaanse distilleerderijen, te weten Worthy Park, Hampden en Moneymusk. Alle rum komt uit houten en koperen pot stills. XO Reserve betekent dat dit een small batch rum is, gebotteld uit rum vaten, en geen rum uit een solera systeem.

Flesinhoud: 700 ml

39,95 per fles

9

Ultimatum rum Ladyburn finish

Leverbaar vanaf 28 januari. Barbados rum van 8 jaar oud. De finish van 3 jaar op een oud Ladyburn vat (een van de meest legendarische, al lang gesloten Schotse distilleerderijen) geeft deze rum een enorme boost van fruit en vanille tonen.

Flesinhoud: 700 ml

41,95 per fles

10

1731 Cuba 5 year old rum

Hoge kwaliteit Cubaanse rum. Gebotteld op 46%, niet koud gefiltreerd en niet bijgekleurd. Rijke geur met cola snoepjes, kersen en bessen, een vleugje lysol en verbrande kokos. De smaak is vol en lekker zoet, maar de kruiden nemen de tong uiteindelijk over.

Flesinhoud: 700 ml

44,50 per fles

12

Bacardi Rum (wit) ltr.

Flesinhoud: 1000 ml

13

19,95 per fles

14

Ultimatum infinitum 12 jaar oude rum

De Ultimatum rum is een complexe blend van meerdere types rum van verschillende distilleerderijen uit Jamaica, Barbados, Trinidad en Guyana.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.