Snel kiezen
zoek op kenmerk
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel

Proeverijen op aanvraag

Wijnproeverijen zijn gezellig, leerzaam en boeiend! Wij organiseren wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven in onze winkel of op locatie. Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega’s of met zakelijke relaties uw wijnvoorkeur te bepalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@theartofwines.nl of op telefoonnummer 020 – 644 67 67. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

 

Geplande cursussen en proeverijen

 

Voorjaars Inloopproeverij

Vrijdag 20 mei (van 10.00 tot 18.00)

Zaterdag 21 mei (van 9.30 tot 17.30)

Om te grote drukte te voorkomen hebben wij besloten om de voorjaarsproeverij nog in aangepaste vorm aan te bieden. Op 20 en 21 mei hebben wij, tijdens onze normale openingstijden, een inloopproeverij. 

Op de proeftafels staat een ruim assortiment van onze (nieuwe) wijnen. Met de zomer in aantocht staat er uiteraard veel wit en rosé open. Ook voor de liefhebbers van rode wijnen is er voldoende te proeven.

Vrijdag middag en zaterdag middag is Weingut Thörle uit Rheinhessen bij ons aanwezig om hun prachtige witte en rode wijnen te laten proeven.

U hoeft zich voor deze proeverij niet aan te melden.

 

Even geduld a.u.b.