Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak

Inloopproeverijen December 2018

Zaterdag 1 december: Gedistilleerdproeverij met Wesley Wesseling van van Wees. Klik hier voor de link naar onze gedistilleerd proeverijen.

Vrijdag 7 en Zaterdag 8 december: Inloopproeverij "Appassimento wijnen". Er staat een zestal Italiaanse wijnen op de proeftafel die volgens de Appassimento methode zijn gemaakt (zoals Ripasso en Amarone). Een must voor de liefhebber van rijpe, zachte en volle rode wijnen.

Vrijdag 14 en Zaterdag 15 december: Inloopproeverij selectie wijnbericht. Op de proeftafel staat een mooie selectie wijnen uit onze folder.
Zaterdag 15 december: Inloopproeverij "The Art of Whisky". Klik hier voor de link naar onze gedistilleerd proeverijen.

Vrijdag 21 en Zaterdag 22 december: Inloopproeverij selectie wijnbericht. Op de proeftafel staat een mooie selectie wijnen uit onze folder, inclusief een aantal Port- en dessertwijnen.

Vrijdag 28 en Zaterdag 29 december: Inloopproeverij mousserende wijnen. Proef de mooie selectie Champagne en Mousserende wijnen uit ons wijnbericht.

 

Proeverijen op aanvraag

Wijnproeverijen zijn gezellig, leerzaam en boeiend! Wij organiseren wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven. Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega’s of met zakelijke relaties uw wijnvoorkeur te bepalen.

Proeverij op locatie

Een wijnproeverij kan ook op locatie worden georganiseerd. Bij u thuis of op de werkplek organiseren wij dan in een informele sfeer een wijnproeverij. Wij nemen verder alles mee: glaswerk, proefformulieren, spuugbakken, eventueel bijpassende hapjes / kazen en natuurlijk schitterende wijnen. Wij kunnen de proeverij geheel naar uw wensen invullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@theartofwines.nl of op telefoonnummer 020 – 644 67 67. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Even geduld a.u.b.