Voorjaarsproeverij 2017

Zondag 9 april vindt onze voorjaarsproeverij plaats. Tussen 14.00 en 17.00 kunt u in onze  winkel meer dan zestig verschillende wijnen proeven. Bovendien zijn er een of meerdere van onze producenten aanwezig. U kunt zich kosteloos aanmelden via onderstaande button.
Datum
Prijs
Gratis
Aanmelden

Proeverijen op aanvraag

Wijnproeverijen zijn gezellig, leerzaam en boeiend! Wij organiseren wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven. Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega’s of met zakelijke relaties uw wijnvoorkeur te bepalen.

Proeverij op locatie

Een wijnproeverij kan ook op locatie worden georganiseerd. Bij u thuis of op de werkplek organiseren wij dan in een informele sfeer een wijnproeverij. Wij nemen verder alles mee: glaswerk, proefformulieren, spuugbakken, eventueel bijpassende hapjes / kazen en natuurlijk schitterende wijnen. Wij kunnen de proeverij geheel naar uw wensen invullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@theartofwines.nl of op telefoonnummer 020 – 644 67 67. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Even geduld a.u.b.