The Beyer Ranch Zinfandel komt van drie verschillende estate vineyards in de Livermore vallei. Hij rijpt ongeveer 20 maanden in Franse en Amerikaanse eikenvaten. Deze prachtige wijn bestaat uit Zinfandel, aangevuld met Petit Syrah, Barbera en Syrah druiven. Deze full-bodied Zinfandel heeft aroma's en smaken van framboos, bramen, kruiden en zwarte peper.
Geurige en fijne stijl Californische Pinot Noir. Iets rokerig in de neus, fruit van bosbessen, bramen en aardbeien, een fijne vanilletoon. Zacht, soepel en elegant van smaak met heerlijk fruit en een licht kruidige toets.
Brede en krachtige geur, verleidelijk, met vanille, toast, appel en peer, omlijst met citrusfruit. Een volle en krachtige smaak, boterig, breed en intens, frisse zuren, honing. Een bijzondere lengte en wat toasting na.
Indrukwekkende chardonnay met Bourgondische allure. Een complexe geur van peer, meloen, jasmijn, vanille en vuursteen. De smaak is vol en verfijnd met een levendige frisheid. Aanhoudende finale met roomboter, toast en citroenrasp.
Bijna bij toeval verwierf Bernard Pon in 1989 een stuk land bij Carmel Valley Village in Califonië. Hij doopte zijn wijndomein Bernardus Winery en stelde zich ten doel wijnen te produceren die de grootste op aarde zouden evenaren.
De naam riverstone refereert aan het terroir van de wijngaarden. De wijnranken staan op de bodem van de al lang verdwenen rivier Arroyo Seco. De bodem bevat naast zanderig leem veel oude rivierenstenen (riverstone).
Mooie zwoele geur met veel peperigheid, frambozen, kersenfruit, vanille, mooi getypeerd voor deze druif, heel intens, in de smaak een soepele inzet, heerlijk confiture en wat peper, romig en intens, veel diepgang en kracht, rijp en smakelijk, een lichte kruidigheid, wat soepele tannines na.
Een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig. Mooi als aperitief, prima bij gegrilde kip, kalkoen, maar ook bij coquilles saint-jacques of kreeft.
Heerlijke verleiding in de geur, die barst van het kersenfruit, met een lichte peperigheid, zoet en zwoel, en vooral opwekkend, een toegankelijke en soepele smaak, rood bosfruit, pruimen, sappig en fris, open, geen harde kantjes, een fris zuurtje in de afdronk.