Verleidelijke, eikengerijpte Chardonnay met een verfijnde geur van gekonfijte citroen, mango, ananas en lichte toast. De smaak is vol en intens met puur exotisch fruit en evenwichtige zuren. In de finale tonen van roomboter en geroosterde noten.
Intens en vol van smaak met rijp zwart fruit van gedroogde pruim, braam, specerijen, vanille en een zweem van laurierdrop. Heerlijk bij harde kazen, wild zoals hertenbiefstuk en hazenpeper of kruidige stoofschotels.
De naam riverstone refereert aan het terroir van de wijngaarden. De wijnranken staan op de bodem van de al lang verdwenen rivier Arroyo Seco. De bodem bevat naast zanderig leem veel oude rivierenstenen (riverstone).
Bijzonder mooie Bourbon afkomstig van een ambachtelijke distilleerderij in Evenston, Illinois. Prachtige balans tussen de zoete tonen van mais en kruidige rogge. Gebotteld op 46,5% alc. vol. Neus: Kruidnagel, vanille en karamel.
Flesinhoud: 700 ml
Deze Rye whiskey, afkomstig uit Evanston Illinois, is een prachtige expressie van kruidige rogge aangevuld met mais en malt. Een heerlijke kruidige en fruitige spirit gebotteld op 46,5% alc. vol..
Flesinhoud: 700 ml
Diepdonkere wijn met aroma’s van zwarte kersen, pruimen, bosbessenen daarnaast, hazelnoot, donkere chocolade en toast. Mooi gestructureerd van smaak met donker fruit, kruiden en stevige maar rijpe tannines.
Een soepele inzet, heerlijk confiture en wat peper, romig en intens, veel diepgang en kracht, rijp en smakelijk, een lichte kruidigheid, wat soepele tannines na. Past goed bij Pepersteak, lamsvlees met rozemarijn, pasta met sausen op basis van gedroogde tomaten en prima bij de barbecue.
Een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig. Mooi als aperitief, prima bij gegrilde kip, kalkoen, maar ook bij coquilles saint-jacques of kreeft.
Bijna bij toeval verwierf Bernard Pon in 1989 een stuk land bij Carmel Valley Village in Califonië. Hij doopte zijn wijndomein Bernardus Winery en stelde zich ten doel wijnen te produceren die de grootste op aarde zouden evenaren.