Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak

Whisky Proeverijen

Inloopproeverij gedistilleerd

Zaterdag 1 december, tussen 14.00 en 17.30: Proeven met Wesley Wesseling van de firma van Wees uit Amersfoort. Een waanzinnige "open flessen middag" waarbij een ruim assortiment gedistilleerd uit het portfolio van van Wees open staat. Whisky's van The Ultimate en Benromach, Cognac van Chateau de Montifaud, Calvados van Toutain en Eau de Vie van Nusbaumer.

Voor de echte liefhebbers hebben we nog een schitterende onafhankelijke botteling van Glenfarclas uit een first fill sherryvat openstaan naast een prachtige onafhankelijke Longmorn uit een Bourbonbarrel.

U hoeft zich voor deze proeverij niet aan te melden.

 

Proeverij The Art of Whisky

Zaterdag 15 december introduceren wij in samenwerking met Bresser&Timmer een nieuw onafhankelijk whisky label. House of McCallum is een nieuwe onafhankelijke bottelaar in de whisky & spirit wereld, opgericht door de Schot Antony McCallum.

Onder de naam The Art of Whisky heeft hij een serie whisky's uit diverse Schotse streken gebotteld. Van een toegankelijke blended whisky tot en met krachtige single malts uit de Highlands en van de Eilanden. Prachtige whisky's die allemaal gebottled zijn op 43,5%.
Zaterdag 15 december is Dennis Bal van Bresser&Timmer tussen 14.00 en 17.00 bij ons aanwezig om u alle whisky's (en rum) van dit label te laten proeven. U hoeft zich voor deze proeverij niet aan te melden.

 

Even geduld a.u.b.