Intens en vol van smaak met rijp zwart fruit van gedroogde pruim, braam, specerijen, vanille en een zweem van laurierdrop. Heerlijk bij wild zoals hertenbiefstuk en hazenpeper of kruidige stoofschotels.
Een soepele inzet, heerlijk confiture en wat peper, romig en intens, veel diepgang en kracht, rijp en smakelijk, een lichte kruidigheid, wat soepele tannines na. Past goed bij Pepersteak, lamsvlees met rozemarijn, pasta met sausen op basis van gedroogde tomaten en prima bij de barbecue.
Een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig. Mooi als aperitief, prima bij gegrilde kip, kalkoen, maar ook bij coquilles saint-jacques of kreeft.
Cabernet Sauvignon Paso Robles heeft heerlijke tonen van zwart fruit, koffie, amandel en vanille. Zwarte bes en pruimen, gecombineerd met een vleugje geroosterd eikenhout. De afdronk is lang en verfijnd met soepele tannines en kruiden.
Een volle en krachtige smaak, boterig, breed en intens, mooi citrus, vanille, toast en geroosterd brood, frisse zuren, honing, een bijzondere lengte en wat toasting na. Lekker bij gevogelte en rijke visgerechten.