Snel kiezen
Zoek op kenmerk
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel

The Art of Wines partner in Les Genereux

The Art of Wines importeert haar wijnen zelf. Dat doen wij met een groep van andere, zelfstandige wijnhandels onder de naam Les Généreux. Als mede-eigenaar van Les Généreux heeft The Art of Wines een belangrijk concurrentievoordeel.

Veel wijnhandels en slijters kopen hun wijnen via importeurs (die ook aan de wijn moeten verdienen). Met Les Généreux koopt The Art of Wines rechtstreeks bij de wijnproducent zonder verdere prijsverhoging.

Met Les Généreux genereert The Art of Wines inkoopkracht. Door het bundelen van inkoopvolume bestellen wij grotere hoeveelheden. Interessant voor de wijnproducent, die dan graag bereid is met zijn prijs rekening te houden.

Behalve prijs is de kwaliteit van de wijn van het grootste belang. Een wijn wordt vele malen geproefd, voordat een aankoopbeslissing wordt genomen. Ook volgen wij producenten langere tijd voordat wij tot aankoop overgaan. Uiteraard spelen meningen van journalisten, zoals Robert Parker en Jancis Robinson daarbij ook een rol.

Door samen te werken in Les Généreux beschikken wij ook over een kennis netwerk. Wij delen onze liefde voor het produkt en wisselen tijdens onze regelmatige ontmoetingen en reizen kennis en meningen uit. Dat verhoogt onze professionaliteit en houdt ons vooral ook scherp.

De wijnen van Les Généreux zijn exclusief verkrijgbaar bij The Art of Wines en andere partners


The Art of Wines

Slijterij, wijnhandel, groothandel The ART OF WINES importeert zelf  haar wijnen voor particulieren, horeca en bedrijven.

Wij bieden wijnen in alle prijsklassen

Vier jaar achter elkaar hebben wij de prijs beste assortiment van Nederland gewonnen. www.theartofwines.nl/wijnalmanak2013/

Voor de horeca verzorgen wij de complete wijnkaart.

Voor bedrijven verzorgen wij de gehele drankvoorziening voor borrels en recepties.

Relatiegeschenken kunt u geheel aan ons uitbesteden. www.theartofwines.nl/wijngeschenken/

Wij bezorgen wijnen door heel Europa en zelfs daarbuiten.

Onder de naam The ART OF WHISKY bieden wij een zeer ruim en groeiend whiskyassortiment uit alle gebieden van de wereld aan www.theartofwines.nl/the-art-of-wines/the-art-of-whisky

Onder de naam The ART OF SPIRITS bieden wij een zeer uitgebreid assortiment gedistilleerd aan, met daarin bijvoorbeeld jenever van ZUIDAM, rum, Wodka, Cognac, Grappa en Armagnac http://www.theartofwines.nl/the-art-of-wines/gedistilleerd

Vergelijk onze prijzen gerust, onze vaste lage prijzen zijn voor velen een begrip.

The Art of Wines
 A.J. Ernststraat 665-A1 
1082 LG Amsterdam
T. 020 - 644 67 67
 E. info@theartofwines.nl

 

Even geduld a.u.b.